Våra tjänster

Vi delar gärna med oss av vår kunskap

Vi älskar växter och inredning och brinner för att dela med oss. Vi arrangerar kurser och workshop för företag, privatgrupper och föreningar. Håll dig uppdaterad om våra arrangemang genom att följa oss i Sociala media eller genom att titta in här lite då och då. Vill du själv arrangera ett evenemang ställer vi gärna upp och medverkar med våra kunskaper. Kontakta oss på mail: info@oscarshojd.se

Våra tjänster

Säg det med blommor. Ty en blomma betyder ju så mycket

Har du någon att fira, hylla, uppmuntra eller gratulera så ställer vi upp. Vi komponerar egna vackra buketter utifrån önskemål och levererar direkt till mottagaren. Boka ditt blomsterbud på telefon: 0302 XXX XX.

I samarbete med Interflora och Euroflorist levererar vi blomogram, direkt till dörren.

Våra tjänster

En levande och prunkande trädgård - året om

Att skapa en levande trädgård med varierande växtlighet och blomning året om är en ouppnåelig dröm för många. Om man anlitar en rutinerad trädgårdsdesigner får man ovärderliga tips på hur växter kan kombineras och placeras i förhållande till varandra för att trädgården ska bli levande året om. Vi anlitas frekvent vid anläggning eller utveckling av trädgårdar, parker och gemensamhetsutrymmen.